De historie van Silverspas massagebaden

Genieten van een deugddoende massage in een heerlijk bad? Het kan in een massagebad. Massagebaden zijn uitgerust met de beste technologie zodat je de impact van een echte masseur ervaart. Ze zijn een knap staaltje innovatie met een klimaatkamerbouw om het energieverbruik laag te houden bij een die massagekracht maximaal is.

De Amerikaanse Massagebad Professor

Jim Arjuna was een waar genie, met zijn vader die in het bezit was van twee patenten. Hij maakte van zijn passie en studie voor wetenschap, mechaniek en elektrotechniek een kunst. Hij maakte verscheidene onderwerpen zich eigen aan een ongekend tempo en met ware diepgang. Dit resulteerde in uitmuntende uitslagen aan de Pacific Grove High School te Californië.

Aan de San José University, te Californië, studeerde hij Electrical & Mechanical Science waar hij zich opwerkte bij Lockheed Missiles & Space op de Research & Development afdeling. Hij werkte er op het hoogste niveau samen met verscheidene senior engineers aan projecten als de DSRV Submarines (onderzeeërs) en passagiersvliegtuigen zoals de L-1011 TriStar Airplane. Hij specialiseerde zich bovendien ook in Insulation, Thermodynamics en Hydrolic Engineering. Door zijn gedrevenheid genoot Jim op z’n dertigste al heel wat aanzien als specialist in onder andere isolatie, techniek en engineering. Dit alles vormde een een belangrijke waaier aan mogelijkheden die zou leiden tot de revolutionaire massagebaden met klimaatkamer.

Jacuzzi versus massagebaden

Iedereen houdt er van om eens lekker te ontspannen in een warmwaterbad dat heerlijk bubbelt. Je kunt erin genieten op een winterse dag, op een avond onder vrienden, op een zwoele zomeravond, zomaar omdat je er zin in hebt of om even tot rust te komen na aan lange, vermoeiende dag. Maar wat is nu het verschil tussen een jacuzzi en een massagebad?

Een jacuzzi is voorzien van (krachtige) massagesstralen die in combinatie met het warme water de spieren versoepelen. Je voelt als het ware de spanning van je afglijden. De circulatie van het bloed wordt gestimuleerd. Gifstoffen in het lichaam worden beter afgevoerd waardoor je minder snel vatbaar bent voor verkoudheden of de griep. Het natuurlijk drijfvermogen van een jacuzzi doet het lichaams-gewicht met negentig procent dalen waardoor je het gevoel hebt te ‘zweven’, zo kun je volledig ontspannen.

Jacuzzi’s combineren dus aangename warmte met de gewichtloosheid die onder water ervaren wordt. De massagebaden van Silverspass bieden een extra dimensie. Geleid door inzicht in enerzijds de werking van het menselijk lichaam en anderzijds de impact en menselijker kracht van een masseur ervaar je in de Silverspas baden een echte massage. Deze voelt mechanisch en reflectoir aan dankzij de krachtige massagestralen die zorgen voor een aangename druk en wrijving. Ook de biohemische, bio-energetische en psychische effecten van een massage doen je zowel lichamelijk als geestelijk ontspannen.

Silverspas, jouw persoonlijke masseur

Met een heerlijke massage in een Silverspas bad kun je de batterijen weer opladen na een zware inspanning of vermoeiende dag. Zo kun je op lange termijn blijven presteren. Een voelbare massage in het warme water is de ideale manier om een balans te creëren tussen een succesvolle levenswijze en de nodige ontspanning.

Geef een reactie