Een wellness huisje boeken met sauna of jacuzzi?

Wellness weekendje weg aanbiedingen zijn er voor de mensen die er totaal door zitten. Na een aantal weken of maanden vol stress en drukte kan het zeer aangenaam zijn om te onthaasten in een wellnesshotel of een centrum met verschillende deugddoende arrangementen. Weekendje weg aanbiedingen rond wellness houden in dat u een hele tijd kan gebruik maken van alle faciliteiten die het verblijf aanbiedt. En dat gaat dan vooral over de verschillende sauna’s die er zijn, maar ook over de jacuzzi en het stoombad. Hotels hebben soms ook masseuses in dienst, waardoor u kunt genieten van een heerlijke lichaamsmassage die u weer helemaal de oude zal maken. Je kunt ook kiezen voor een privé vakantiehuisje met sauna. Je kunt dan zelf bepalen wanneer je er gebruik van maakt!

Bij weekendje weg aanbiedingen voor wellness komt u innerlijk tot rust, maar u kunt ook uw uiterlijk laten verzorgen. Zo zijn er schoonheidsbehandelingen die kunnen geboekt worden. Ook het bezoek aan een solarium behoort tot de vele mogelijkheden. Veel mensen combineren het bezoek aan een wellnesscentrum met een aangepast dieet of een ontgiftingskuur. Daardoor voelt u zich nadien weer op en top fit om er opnieuw vrolijk tegenaan te gaan. Een weekend vol ontspanning werkt duidelijk in op de gemoedstoestand. Ongetwijfeld vindt u weekendje weg aanbiedingen die perfect bij u passen. Kies bijvoorbeeld voor een bungalow met jacuzzi om extra te kunnen ontspannen. Je hebt speciale jacuzzi’s voor binnen en voor buiten.

Weekendje weg in Amsterdam

Een weekend in Amsterdam doorbrengen. Drie dagen is eigenlijk te kort, maar als u toch moet… Wat zou u beslist niet moeten missen? We kennen de trekpleisters: de musea (áls ze open zijn – het Stedelijk museum gaat volgens de laatste berichten nog dit jaar open), de grachten, de kroegen, de architectuur, de mensen. Dat is allemaal waar. Maar het is voor een weekend misschien toch te ambitieus, want er moet ook nog tijd zijn om te luieren, misschien een lunch met collega’s te gebruiken of om te dineren. En om je van het museum naar het andere te haasten, nee. Wat u kunt doen is gewoon te slenteren en u te laten verrassen. Bijna elke buurt is wel de moeite waard.

Activiteiten op vakantie: Een tocht door het oude Amsterdam

Een goed vertrekpunt is de Dam, toch het oudste centrum. Zie hoe de geschiedenis zich mengt het heden. Het monument dat de gevallenen uit de Tweede Wereldoorlog herdenkt, het Paleis dat nog stamt uit de gouden eeuw, maar ook de vele Oost-Europese levende standbeelden die op de Dam hun eigen oorlogje voeren. Bekijk de resten van de Occupy-beweging op het Beursplein en ga de Beurs binnen, het financiële centrum en prachtig ontworpen door Berlage, loop door naar het Centraal Station, waar altijd van alles te beleven is, bekijk de immense bouwactiviteiten.

Tip in Amsterdam (wellness & populaire hotspots)

Steek door naar de Nieuwmarkt, een buurt die door bezoekers ten onrechte wordt overgeslagen. Gegarandeerd dat u dan u al heel wat na te vertellen hebt, want hoewel Amsterdam voor een internationale metropool weinig inwoners kent, nog niet eens een miljoen, is het de stad met de meeste nationaliteiten: maar liefst 179 en dat is te merken. Het is deze smeltkroes die Amsterdam zo uniek maakt in de wereld, het icoon van tolerantie. Tegelijk maakt deze diversiteit de stad zo spannend, met om elke hoek een nieuwe verrassing – of een kroeg, waar u zich kunt ontspannen op een ouderwetse manier, maar met moderne middelen: wist u dat u met een Greencard, terwijl u zich bijvoorbeeld tegoed doet aan een heerlijke Indonesische maaltijd, Membership rewards punten spaart die u later kunt inwisselen voor bijvoorbeeld een gratis reis naar Indonesië? U krijgt al 5500 gratis van die punten cadeau bij aanschaf. Maar eerst dat heerlijke weekend Amsterdam. Geniet en laat u verrassen!